Alternativa moderna, sanatoasa, ecologica si economica la scutecele de unica folosinta

joi, 17 mai 2012

Si premiul merge la...

Iata ca perioada de participare la concursul Ones&Twos s-a incheiat si a venit vremea sa anuntam castigatorul.

Mai intai insa sa vedem cine a participat. Am avut 32 de mamici care ne-au raspuns la cele 2 intrebari impartasindu-ne gandurile si experienta lor, iar pe aceasta cale doresc sa le multumesc. Intr-un articol ulterior as vrea sa ating si cateva aspecte mentionate in comentarii.
Tragerea la sorti a facut-o Cristina de la HipHip, sponsorul concursului nostru, careia ii multumim pentru premiul oferit.

Iar numarul castigator este.... 5 pentru comentariul scris de blu:
"1.Esential: sa fie comod pentru copil, din materiale de calitate (sa nu irite pielea bebelusului, sa nu-l supraincalzeasca), sa fie absorbant (cu diverse nivele de absorbtie - zi, noapte - "customizabile" daca mi se permite termenul :)), impermeabil, usor de spalat (ideal ar fi sa se si usuce repede), sa fie usor/rapid de folosit/aplicat si nu in ultimul rand, sa fie rezistent in timp/la uzura :D (nu cer mult, nu? :)) Ca si "optionale" as trece sistem de prindere pe capse pentru ca nu suport "scaiul" (e drept si ca nu am incercat altele gen snappy sau alte combinatii) si culorile si imprimeurile simpatice, pe diverse teme.

2. Minusuri (din experienta de pana acum):

- partea impermeabila la unele modele/tipuri (cele la care stratul ce vine in contact cu pielea bebelusului - si care ma intereseaza sa fie cat mai safe - e cusut de stratul impermeabil, deci nu se pot separa) nu rezista bine in timp daca sunt spalate des la temperaturi mai mari de 40 de grade (pt mine o temperatura inalta presupune si un grad mai eficient de dezinfectare)
- mirosul care uneori persista si dupa spalare (semn ca nu s-a spalat cum trebuie?): e un cerc "vicios" - cu cat e stratul mai absorbant cu atat e mai greu de spalat, adica trebuie sa treaca prin mai multe ape pana iese curat/fara miros (eu, de ex, dupa mai multe "strategii", am ales sa clatesc scutecele si de mana insistand asupra partii absorbante, si abia apoi sa le pun la masina de spalat)
"

Cristina va lua legatura cu tine prin email pentru a stabili unde iti trimite premiul si culoarea scutecelului. Felicitari!

3 comentarii:

  1. ieeee! ce ma bucur! si vine la fix! tocmai am trecut exclusiv la scutece textile (ca doar nu m-am invatat minte dupa prima "aventura" cu cei de unica folosinta) si suntem in perioada extinderii "arsenalului". un one&twos pica la fix :) multumim!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari tuturor, mi-a placut sa citesc toate comentariile. Am aflat lucruri interesante.

    RăspundețiȘtergere